Orgelpijpjes


OP nieuwsbrief 2019-01-27- 1, 2 en 8 februari 2019

Beste orgelpijpje, orgelijntje en ouders,

Deze brief omvat informatie voor de volgende 2 activiteiten en is zoals elke nieuwsbrief belangrijk voor iedereen, ook voor de orgelijntjes en hun ouders. Gelieve alle brieven telkens goed te lezen.

Concert 2 februari ‘Als sterren stralen’

Het vorige concert is pas achter de rug en zaterdag hebben we alweer het volgende. Zoals eerder vermeld, is dit geen activiteit voor de orgelijntjes.

Vrijdag 1 februari: generale repetitie, iedereen present! De repetitie voor de orgelijntjes gaat gewoon door.

Voor de orgelpijpjes: vergeet je envelopje met geld van de verkochte kaarten zeker niet mee te brengen. Doe flink je best. Voor publiek zorgen moet je zelf doen! Maak maar goed reclame.

Alle orgelijntjes en hun ouders zijn ook welkom om te komen luisteren. Kaarten kun je in voorverkoop nog kopen op 01/02 tijdens de repetitie bij Lieve, onze secretaris. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen.


Zaterdag 2 februari:

Verzamelen om 18.45 uur achteraan in de kerk. Je hebt thuis al avondeten gehad en je komt piekfijn in uniform. Er is geen tijd meer om je om te kleden.

Uniform: wit koorhemd, donkergrijze koorrok/broek, spierwitte lage sokjes (lagere school), zwarte lange kousenbroek (meisjes middelbaar), donkere lage schoenen.

We zingen eerst in met alle koren en nadien ook nog alleen.
Einde van het concert voorzien rond 21.30 uur, daarna is er nog een receptie in de zaal naast de kerk.


Vrijdag 8 februari: Opname lied ‘Slaapt’ in opdracht van Koor en Stem

7 koren uit Vlaanderen zijn geselecteerd door Koor en Stem om voor de 90steverjaardag van Frits Celis een werk op te nemen. Wij zijn daarbij!
Praktisch:

  • Iedereen vanaf het derde leerjaar wordt stipt om 16.00 uur in de kerk verwacht. We zingen eerst wat in en starten met wat proefopnames. We zullen op het tapijt gaan staan, dan moeten jullie zelf geen matje meebrengen deze keer.
  • Het is zowel klank- als beeldopname, het zou fijn zijn dat jullie allemaal je hoodie dragen op een lange broek. Wie deze nog niet heeft, mag dit melden, dan zorgen we dat er reservehoodies in de kerk zijn.
  • Om 17.20 uur moet alles opgenomen zijn, want dan verhuizen we zoals elke week naar de sacristie.
  • Voor de orgelijntjes en de kinderen van het tweede leerjaar is er die dag geen repetitie! Alle anderen worden absoluut wel verwacht.


We maken er zoals steeds weer 2 prachtige evenementen van. Alvast veel succes!

Katrien

Alle nieuwsbrieven vind je ook terug op de website http://orgelpijpjes.be/nieuwsbrieven/ en de activiteiten verschijnen ook onder ‘kalender’.          
          
Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.