Nieuwsbrief  2018-05-06

mei-juni 2018


Beste orgelpijpje en ouders

We zijn nog niet bekomen van ons schitterende Neerpeltoptreden en de volgende activiteiten staan alweer voor de deur.

Donderdag 10 mei: viering Eerste Communie

Verzamelen om 9.30 uur in uniform met wit hemd. Onze Duitse gasten vertrekken om 9.15 uur naar Mechelen. Wie alvast eens wil kennismaken, komt gewoon een kwartiertje vroeger.

Vrijdag 11 mei: verbroedering Singschule Halle (Saale)

10.00 uur: verzamelen Hogeschoolplein voor het stadsspel. Deze activiteit is niet verplicht! Wie wel meedoet, kan ’s middags ook mee-eten en er wordt vervoer naar de kerk geregeld.

14.00 uur: workshop in zaal Pakenhof. Hier verwachten we wel iedereen vanaf het tweede leerjaar met koor-t-shirt en koorpull. Vieruurtje en avondeten wordt door het bestuur in de zaal voorzien. Je moet niets meebrengen.

18.00 uur: avondeten voor de 2 koren in de zaal. We rekenen op het hele koor. Gelieve te verwittigen als je echt niet aanwezig kan zijn.

19.00 uur: toonmoment in de kerk. Na een kort optreden van onze Orgelijntjes (kleuters en eerste leerjaar) brengen beide koren enkele stukken uit het eigen repertoire en ook wat ze in de namiddag samen bereikt hebben tijdens de workshop. Dit is gratis en toegankelijk voor iedereen. Reclame maken mag.

20.00 uur: dessert (zangers) en drankje (ouders) in de zaal

Zondag 20 mei: viering Pinksteren in uniform

Zondag 24 juni: gewone zondagsviering

Vrijdag 29 juni: repetitie met drankje om een schitterend schooljaar feestelijk af te sluiten

Belangrijk voor de orgelijntjes

Repetitie op 11 mei valt weg. We verwachten jullie allemaal op het toonmoment om 19.00 uur in de kerk. Einde voorzien rond 20.00 uur.

Vrijdag 29 juni: optreden voor de orgelpijpjes en alle ouders die een glaasje komen drinken om het schooljaar af te sluiten.

Tijdens de grote vakantie zijn er geen speciale repetities, maar jullie mogen meezingen met de groten om daar alvast een beetje aan te wennen.

Bedankt voor jullie inzet,

Katrien en het hele bestuur


         *   <
         *   <

Copyright © 2019 vzw Koninklijk Kinderkoor De Orgelpijpjes

Wens je uit te schrijven op deze nieuwsbrief, stuur dan een bericht naar info@orgelpijpjes.be

Ken je iemand die geen nieuwsbrief heeft ontvangen, vind je een foutje of een onvolledigheid op de website (www.orgelpijpjes.be), ... geef dit dan door via info@orgelpijpjes.be

Orgelpijpjes
Orgelpijpjes


Email:

Gebruikersnaam: guest

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.