Inschrijvingsformulier


Je hebt de zing-kriebel te pakken en je wenst mee te zingen met de Orgelpijpjes. Vul dan het onderstaand inschrijvingsformulier in na het lezen van onderstaande informatie en afspraken.

De gegevens op het inschrijvingsformulier hebben we nodig voor de eigen administratie en verzekering.

Afspraken

De Orgelijntjes, het kleuterkoor (tot 7 jaar), repeteert elke vrijdag van 16.00 tot 16.45 uur in de O.L.V.-Troostkerk, Pakenstraat e Heverlee. De Orgelpijpjes, het kinderkoor (tot 18 jaar), repeteert elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur in de O.L.V.-Troostkerk, Pakenstraat te Heverlee.

We verwachten van elk koorlid:

Communicatie

Onze communicatie verloopt hoofdzakelijk via mail. Daarom verwachten we ook minstens één email-adres per gezin. De opgegeven email-adressen worden opgenomen in de mailinglist van onze nieuwsbrieven.

Bijdrage

Meezingen kost niet veel. We vragen een jaarlijkse onkostenbijdrage van 35 euro per zanger. Hiervoor krijg je onder andere ons uniform in bruikleen, partituren, uitstappen, busvervoer, vele vrienden en vriendinnen, ... . Bovendien ontvang je bij de eerste betaling ons jubileumboek en onze laatste CD (ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan in 2010). Deze onkostenbijdrage bevat ook een verzekering voor onze koorleden.

Inschrijvingsformulier