OP nieuwsbrief 2018-09-29 - Uitnodiging info-avond


Beste ouders,

Graag nodigen wij jullie via deze weg uit op onze info-avond op dinsdag 9 oktober om 20.00 uur in het kelderke (dat is het kleine zaaltje onder de grote zaal naast de O.L.V.-Troostkerk).

Waarom deze info-avond vraagt u zich misschien af?

Soms gaan wij er vanuit dat iedereen wel weet waar wij het in onze nieuwsbrieven over hebben, want die kerkentocht, wat is dat nu weer voor iets? En is dat enkel voor de zangers of mogen er nog andere mensen mee?

Voor ons lijkt het ook evident dat alle kinderen elke vrijdag komen repeteren. En toch zijn we nooit voltallig, maar dat is wel belangrijk, we leggen het jullie graag uit op 9 oktober.

Maar naast onze werking, komt u nog allerlei anders te weten over ons koor, we willen ook graag wat uitleg geven over onze buitenlandse reis in juli 2019. Voor enkele zaken willen wij ook graag jullie mening eens horen.

En uiteraard kan een glas en een hapje hierbij niet ontbreken.

Mogen we benadrukken dat we graag zoveel mogelijk ouders willen ontmoeten, maar om een idee te hebben hoeveel er dit zijn, vragen we jullie hieronder aan te duiden met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn.

We zullen aanwezig zijn op de info-avond met:
(enkel in te vullen via de email-nieuwsbrief)Tenslotte hierbij de agenda:


2018


2019


2020 = 60-jarig jubileum!


Muzikale groetjes,

Het bestuur