OP nieuwsbrief 2018-04-21 - extra repetitie Neerpelt


Beste orgelpijpje en ouders

Ik was het niet van plan, maar omdat er vandaag zoveel kinderen afwezig waren, te laat aankwamen of te vroeg vertrokken zijn, zie ik mij genoodzaakt dit maandag in te halen.

Concreet zijn er dus nog repetities gepland op:

Maandag 23/4 van 16.00 tot 17.30 uur in de kerk. Dit is bedoeld voor de kinderen die meegaan naar Neerpelt en dan vooral voor wie niet meeging naar Cadzand, wie er vandaag of vorige week niet was en voor al wie er volgende vrijdag niet kan zijn wegens een schooluitstap.

Voor de kinderen van de lagere school HHH: ik zal aan het poortje staan om 15.30 uur om samen met jullie naar de kerk te stappen.

Vrijdag 27/4 van 16.00 tot 18.00 uur. Laatste repetitie met piano. Speciaal om 17.30 uur een oefenconcertje in de hal van het klooster. Alle ouders, grootouders, broers, zussen, … zijn welkom om eens te komen luisteren. Geen uniform!

Maandag 30/4 van 16.00 tot 17.30 uur: generale repetitie verplicht voor iedereen die de wedstrijd meezingt.

De regeling voor dinsdag 1 mei krijgen jullie in de loop van de week.

Enkele gouden tips: slaap voldoende en probeer alle snoepgoed te laten. Vermijd suikers, het is echt niet goed voor de stem, en drink veel water. Eet veel rauwe groenten, dat is dan weer wel heel gezond, ook voor de stem.

Alvast bedankt voor jullie fantastische inzet!

Tot zondag (Plechtige Communie) of maandag,

Katrien