OP nieuwsbrief 2018-01-25 - repetitiedagen te Cadzand


Beste orgelpijpje en ouders

We hebben ons publiek verleden vrijdag weer eens verwend met een mooi optreden. Goed gedaan allemaal! Ik had het jullie nochtans niet gemakkelijk gemaakt door de moeilijkere werken die we in Neerpelt moeten zingen dit jaar nu op het programma te zetten, 3 weken na ons vorige concert. Er is dan ook nog wel wat misgelopen, maar dat is niet zo erg.

Naast het kennen van de stukken vind ik het ook heel belangrijk aan een mooie klank te kunnen werken. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk dat iedereen gedurende de volgende maanden altijd op de repetities aanwezig is (ook op schoolvrije dagen en in de krokusvakantie).

Ook de repetitiedagen in Cadzand zijn een absolute must voor alle kinderen vanaf het tweede leerjaar (nog niet voor de Orgelijntjes). Hiervoor vragen we jullie in te schrijven via de website en graag al onmiddellijk te betalen. De som die we vragen is alleen het verblijf, de busreis heen en terug wordt gedragen door de koorkas.

We vertrekken op dinsdagmorgen 03/04/18 en komen terug op vrijdagnamiddag 06/04/18 aan de kerk van O.L.V. van Troost. De exacte uren zullen later nog meegedeeld worden.

Voor de kinderen die geen paasexamens gehad hebben en graag voor school willen werken, zullen we studeermomenten voorzien onder toezicht. Laat dit dan zeker tijdig vooraf weten aan Katrien. Wie elke dag zijn muziekinstrument moet beoefenen, vraagt dit ook op tijd. Zo kunnen we de dagen goed vooraf plannen.

In de loop van de maand maart zullen we ook een medische fiche meegeven om in te vullen.

Wie graag het domein al eens bezichtigt, kan terecht op www.cadzandie.be . Uiteraard maken we er samen weer een fantastische vierdaagse van!

Inschrijven voor deze repetitiedagen doe je dus in 2 stappen:

  1. Je gaat naar de website www.orgelpijpjes.be en schrijft je digitaal in. Er is een formulier beschikbaar.
  2. De betaling van € 120 doe je voor 15/02/18 op rekeningnummer BE44 4220 0808 8145 op naam van De Orgelpijpjes VZW, Pompstraat 5, 3012 Wilsele met als vermelding de naam van je kind(eren) en Cadzand 2018.

We vliegen er dus alweer in, nu een tijdje zonder extra concerten, maar met een aantal zeer belangrijke repetities op vrijdag. Kijk ook geregeld de lijst met eucharistievieringen na. Nu zondag is er al een heel belangrijke!

Ook voor de kinderen van het eerste leerjaar en de kleuters voorzien we tijdens de vrijdagen in maart een heel fijn speciaal programma. Hierover later meer.


Groetjes
Katrien en het hele bestuur