OP nieuwsbrief 2017-10-23 - Spaghetti-middag


Beste orgelpijpjes en ouders

Net zoals de kerkentocht is ook het spaghettifeest een traditie geworden. Dit jaar niet op een zaterdagavond zoals anders, maar op een zondagmiddag: zondag 12 november. We gaan weer lekker smullen van onze overheerlijke spaghetti en desserten!

Je kan online inschrijven op http://www.orgelpijpjes.be/spaghetti2017 tot 7/11/17 (dus tot en met 6/11/17!). Betalen doe je ter plaatse (zie verder).

Hoe ziet de dag eruit?

Wanneer word je verwacht?

Helpende handen

Voor deze dag hebben we nog wat extra helpende handen nodig. Je kan hiervoor intekenen via de doodle op de website. Je vindt per taak hoeveel personen we hiervoor nog tekort hebben.

Dessert

Ook wie graag een dessert maakt, kan zich tegen 12 november helemaal uitleven. Op het inschrijvingsformulier kan je vermelden wat je zal maken. Je brengt het gewoon de dag zelf mee naar de zaal, graag met vermelding van de naam van het dessert en i.v.m. eventuele allergieën de ingrediënten (vb. appeltaart, appelen, bloem, suiker, eieren, boter, kaneel). Het is zeker niet de bedoeling het hele recept met de juiste hoeveelheden te noteren.

Betaalmiddel

Als betaalmiddel proberen we naast cash betaling dit jaar Payconiq uit via de smartphone. Cash betalen is dus niet meer noodzakelijk, je moet wel over de juiste app beschikken. Alle info over Payconiq of het downloaden van de app vind je op https://www.payconiq.com .

Foto’s op usb-stick

Tenslotte nog dit: voor wie meeging naar Tsjechië voorzien we per gezin 1 stick met een selectie van de foto’s. Deze kan ook op de spaghettimiddag aangekocht worden aan kostprijs (€11).


Groetjes van Katrien en de hele ploeg achter onze fantastische zangers!

P.S. Zijn jullie al allemaal ingeschreven voor de overnachting na de kerkentocht? Je vindt de vorige nieuwsbrief met alle informatie ook op http://www.orgelpijpjes.be/nieuwsbrieven/nieuwsbrief-2017-10-10