OP nieuwsbrief 2017-12-28 - planning januari 2018


Beste orgelpijpje en ouders

Allereerst voor de zangers: BRAVO voor het concert van verleden vrijdag! Het was weer een moment om van te genieten. Ook al was iedereen doodmoe, toch hebben jullie alweer het allerbeste van jezelf gegeven. Ik ben elke keer opnieuw zo fier op jullie. Dank je wel ook aan iedereen die op kerstdag aanwezig was. Ook dat was een zeer mooie uitvoering. Jullie hebben het drukke jaar 2017 op een fantastische manier afgesloten. Proficiat!

Maar 2018 staat voor de deur en ook dit belooft weer pittig te worden. We vliegen er dadelijk in op zaterdag 6 januari met het sterzingen. We verzamelen hiervoor om 14.30 uur in zaal Pakenhof. Om 18.00 uur zingen we de avondviering. Het einde is dan voorzien om 18.45 uur. Je kan je verkleden als koning, maar dat moet niet. Zorg wel voor goede stapschoenen en warme regenkledij. Iedereen vanaf het eerste leerjaar kan hieraan meedoen.


Op vrijdag 19 januari geven we dan ons jaarlijks benefietconcert in de kapel van het HHH ten voordele van het project ‘Blik op Afrika’ en voor de school Woudlucht.

Die dag valt de gewone repetitie weg en verzamelen we om 17.30 uur in de kapel van de school. Je brengt ook weer een flesje water mee en iets kleins om te eten. Ook voor de Orgelijntjes (kleuters en eerste leerjaar) valt de repetitie dan weg.

Uniform: koorbroek/-rok, gekleurde t-shirt, witte sokken (lagere school) of donkere lange kousen (middelbaar), sweater (wie deze heeft), donkere lage schoenen voor iedereen.
Kaarten voor dit concert koop je gewoon bij mij tijdens één van de volgende repetities: €10 voor een volwassene, €5 voor jongeren tussen 12 en 18, kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis komen luisteren. Vanaf deze vrijdag heb ik ze bij.


Op zondag 28 januari om 10.00 uur zingen we een speciale eucharistieviering omdat pater Martin dan tijdelijk in het land terug is. Probeer er zeker bij te zijn. We zingen in om 9.30 uur.


Denk er ook aan dat de repetities in de vakantie gewoon doorgaan. Het verplicht werk voor de wedstrijd in Neerpelt is toegekomen en we gaan er onze tanden flink in moeten zetten vanaf nu vrijdag. Ook voor 19/01 hebben we nog veel werk. We vliegen er weer in met een nieuw programma!


Nog een fijn eindejaar en het allerbeste voor 2018

Katrien