OP nieuwsbrief 2017-10-10 - Kerkentocht en weekend


Beste orgelpijpje en ouders,

Naar jarenlange gewoonte organiseren we dit jaar opnieuw onze kerkentocht (zaterdag 4 november 2017) en zoals we reeds tweemaal deden plakken we hier dit jaar weer een overnachting aan vast. Hierdoor leren we elkaar een beetje beter kennen, dat is belangrijk voor de groepsvorming en de koorklank. Bovendien is wandelen gezond en samen met de orgelpijpjes gewoon heel plezant.

Alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten mogen uiteraard zoals altijd meewandelen.

De dag ziet er dan als volgt uit:

We overnachten in het St.-Pauluscentrum, Galgenweg 36, 3110 Rotselaar. Daar kunnen jullie zondag (5 november) tegen de middag, om 11.30 uur terug opgehaald worden.

Wat neem je mee voor de wandeling:

Wat neem je mee voor de overnachting:

Voor de wandeling is iedereen welkom en vragen we uiteraard geen bijdrage. Voor het eten en de overnachting wordt een bijdrage van €25 gevraagd. We gaan ervan uit dat iedereen vanaf het tweede leerjaar er bij kan zijn. We werken op zaterdagavond en zondagvoormiddag aan het programma voor de volgende concerten. Verwittig zeker voor 25/10 als dit niet lukt. We vragen ook tegen die dag de juiste som te betalen op de rekening van ‘De Orgelpijpjes VZW’ rekeningnummer BE44 4220 0808 8145.

De kleuters kunnen samen met hun ouders zeker deelnemen aan de wandeling, als er kleuters zijn die ook willen overnachten, kunnen we dat alsnog organiseren. Gelieve in dat geval een bericht te sturen naar info@orgelpijpjes.be

Extra info: voor kinderwagens of buggy's is het uitgestippelde traject niet geschikt. In het totaal is de wandeling een kleine 15 km. Onze ervaring leert dat zelfs de 4-jarigen dat kunnen stappen als de oudsten hen wat entainen ondertussen.

Volgende projecten:

Katrien en alle begeleiders