OP nieuwsbrief 2017-09-17 - 1 oktober en afspraken


Beste orgelpijpje en ouders,

Jullie hebben het er bij deze zware start van het schooljaar alweer zeer goed vanaf gebracht! Dank je wel. De opname die we maakten zal op een CD verschijnen die bij een boek hoort, het zijn liederen van Arnout Malfliet op tekst van Kris Gelaude. Boek en CD samen kosten normaal gezien €20, maar als tegenprestatie voor jullie inspanning, wil de koorkas hier de helft van betalen.

Wie wil kan het boek met CD bestellen voor €10 via info@orgelpijpjes.be graag voor 1 oktober.

Op zondag 1 oktober staat het volgende concert alweer op het programma, daarna is het even rustiger. Dit concert vindt plaats in zaal De Kronkel, Gemeenteplein 2 te Huldenberg, van 11.00 uur tot 12.00 uur. We zingen in om 10.00 uur. Iedereen graag stipt op tijd aanwezig!

Het concert kadert in het teken van de Huldenbergse feesten, daardoor is het centrum die dag niet te bereiken met de wagen. Je kan parkeren in

De laatste suggestie wordt ons vanuit de organisatie aangeraden. Je loopt in de A. Goossensstraat richting centrum, loopt verder langs het gemeentehuis richting sporthal De Kronkel. Daar moet je zijn.

Als uniform draag je: uniformrok of –broek, witte sokken (lagere school) donkere lage schoenen, koor-t-shirt en koorpull (wie deze heeft).

De toegang tot dit concert is gratis, alle ouders, vrienden, sympathisanten kunnen aan een tafeltje zitten en iets drinken terwijl wij optreden.

Bij het begin van het nieuwe schooljaar willen we graag nog enkele afspraken onder de aandacht brengen.

Binnenkort te verwachten:

Noteer zeker ook volgende data:

Merk op dat de concerten van 23/12 en 20 of 21/04 nog niet vastliggen. Deze kunnen nog geschrapt worden.

Rest ons nog alle kinderen en ouders alvast hartelijk te danken voor hun steun en inzet voor het koor. We maken er ongetwijfeld samen weer een spetterend koorjaar van!

Katrien en het hele bestuur.