OP nieuwsbrief 2017-05-30 - Tsjechië-brief


Beste orgelpijpje en ouders,

Het schooljaar loopt op zijn laatste benen en dat betekent dus ook dat onze koorreis erg dichtbij komt. (Je kan dit alvast volgen op www.orgelpijpjes.be)

De praktische zaken vind je hieronder:

Vertrek: zondagmorgen 2 juli 2017

Volgende zaken geef je af:

Terug: zaterdagavond 8 juli 2017

We schatten rond 20.00 uur.

Het exacte aankomstuur wordt op de homepage van de website geplaatst.

Adres: Jiricná 3 – CR 34201 Petrovice u Susice – CZ (www.jiricna.com)

Als bijlage vinden jullie de bagagelijst. Mogen wij vragen deze zo snel mogelijk grondig te bekijken, er zijn misschien items (zoals de watersandalen) die jullie nog niet hebben en dus nog moeten aangekocht worden.

Op deze lijst vind je ook ons “gsm-en-andere-elektronica-beleid”. We vragen gsm en andere elektronica niet te gebruiken tijdens repetities, eten of sport-en spelactiviteiten en alles wordt opgehaald bij het naar bed gaan. Denk er daarom aan alles wat je meebrengt te naamtekenen. Er zal geen WIFI zijn.

Neem ook a.u.b. geen waardevolle voorwerpen, snoep of alcohol mee. Een beetje zakgeld mag wel, dit is alleen nodig om wat souvenirs te kopen in Praag (maximum 700 Tsjechische Kronen).

De muziekinstrumenten gaan mee op eigen risico, maar we zorgen er in het hotel zeker voor dat deze opgeborgen kunnen worden in een kamer die op slot kan.

In geval van nood zijn wij te bereiken op volgende nummers:

Lieve: zie blog

Katrien: zie blog

Het programma krijgen jullie op de bus. We kunnen nu al wel vertellen dat we 3 concerten zullen zingen, één op dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond. Daarvoor moet er eerst wel nog flink gerepeteerd worden. We bezoeken naast de stadjes waar we zingen ook de steden Klatový en Praag, de burcht Vimperk. Er is veel tijd om te spelen en te sporten, maar vooral om te genieten en veel plezier te maken.

Ouders thuis kunnen ons dagelijks volgen op onze blog (http://tsjechie2017.orgelpijpjes.be/)! We zullen proberen deze elke dag up te daten zodat jullie weten hoe het met ons gaat en wat we zoal gedaan hebben. De uitnodiging hiervoor hebben jullie al in jullie mailbox, anders graag een seintje op info@orgelpijpjes.be

De medische fiches zijn (bijna) allemaal binnen, maar indien er zich ondertussen belangrijke veranderingen in de medische toestand van uw kind voor hebben gedaan, is het absoluut noodzakelijk dat wij ook hiervan op de hoogte gehouden worden. Alvast hartelijk dank!

Denk er ook aan dat medicatie die niet op fiche staat, niet mag worden toegediend (vb. Touristil).

Bij vragen of opmerkingen: info@orgelpijpjes.be

Samen maken we er zeker alweer een onvergetelijke reis van!

Katrien & de reisbegeleiding: An, Ann, Bernadette, Hans, Hilde, Liesbeth, Lieve, Nadya, Veronica.


Bagagelijst Tsjechië-reis juli 2017