OP nieuwsbrief 2017-04-17 - Slotevenement Kreis und Linie


De tijd sneeuwt

Beste orgelpijpje en ouders,

Dank je wel voor jullie inzet in de vakantie! Tijdens alle vieringen en de repetitie van deze namiddag hebben jullie het fantastisch gedaan. Zaterdag gaan we er weer tegenaan met het laatste echte concert dit schooljaar. Zoals ik al vertelde tijdens de repetitie is dit het slot van de samenwerking met de regisseur Jerry Olbrechts en de mensen van Alvinnenberg in het thema ‘Kreis und Linie’ rond het boek ‘De Toverberg’ van Thomas Mann. Het oorspronkelijk slotevenement was gepland voor het najaar 2017, we hebben de plannen echter veranderd en willen dit project graag nu afsluiten.

De titel van ons optreden is ‘De tijd sneeuwt’, het wordt zeker een fijn concertmoment voor iedereen die wil komen luisteren van 16.30 uur tot 17.00 uur in de Predikherenkerk. Maak dus zeker goed reclame!

We hebben afgesproken zaterdag om 15.30 uur aan de ingang van de kerk in uniform met koor-t-shirt. Denk aan de witte sokjes en donkere lage schoenen. Nog niet iedereen is steeds piekfijn in orde. Om 17.00 uur kan je dadelijk met je ouders mee terug naar huis.

Vrijdag is het generale repetitie, zorg dat je er zeker bent!

Voor iedereen een fijne start van het derde trimester en tot vrijdag!

Groetjes,

Katrien