OP nieuwsbrief 2017-03-05 - Provinciaal Tornooi en meer


Beste orgelpijpje en ouders,

Je voelt me uiteraard al aankomen. We waren vrijdag met 25 op de repetitie, op 2 weken voor het tornooi. Dit kan natuurlijk niet. Dit is nog geen 50% van het koor! De kinderen die er waren, krijgen een grote pluim van mij, zij hebben het vrijdag zeer goed gedaan. Dank ook aan de (enkele) ouders die verwittigd hadden.

Ondertussen begin ik me ernstig zorgen te maken. Er waren zeer veel afwezigheden in februari, vrijdag komt Klara voor het Hongaars, Nadya voor de liederen met pianobegeleiding en er zijn nog steeds kinderen die de liederen onvoldoende kennen.

Daarom is het absoluut noodzakelijk een extra repetitie in te lassen. De enige mogelijkheid voor mij is op maandag 13 maart van 16.00 uur tot 17.25 uur. Ik zal de kinderen van de lagere school HHH ophalen zoals anders op vrijdag. Het spreekt vanzelf dat alle repetities nu verplicht zijn.

Zondag 19 maart wordt iedereen om 13.00 uur aan de kapel van Don Bosco, Don Boscolaan 15 in Oud-Heverlee verwacht. We zingen om 14.00 uur, dus om 14.20 uur kan iedereen naar huis.

Uniform: wit koorhemd, uniformrok/ -broek (jongens), witte korte sokken (lagere school), donkergrijze of zwarte kousenbroek (meisjes humaniora), donkere lage schoenen.

Pas zeker je koorhemd zo snel mogelijk. Je kan nog ruilen bij Bernadette thuis. Er zijn nog kleine rokjes in de maak met dank aan Hilde.

Denk ook aan volgende data:

Alvast dank voor jullie inzet!

Katrien