OP nieuwsbrief 2017-02-18 - optreden 18-02


Beste orgelpijpje en ouders,

Zaterdag 18 februari staan we voor een nieuwe uitdaging: een optreden met veel beweging in de leeszaal van bibliotheek Tweebronnen in Leuven.

Praktisch: We verzamelen om 15.00 uur op de speelplaats, ingang Rijschoolstraat. Daar kan je ook opgehaald worden om 17.00 uur. Van het uniform draag je alleen de koor-t-shirt. De rest is vrij. Het publiek mag gewoon in-en uitlopen en rondkijken van 15.30 uur tot 16.45 uur in de leeszaal. Toegang gratis.

Kom zeker vrijdag repeteren (geen school voor de lagere school HHH, wel repetitie!!!), want we hebben nog heel wat te oefenen. We werken met de stukken voor het Provinciaal Tornooi. Wat goed lukt, behouden we natuurlijk ook voor het tornooi dat snel dichterbij komt.

Het provinciaal tornooi op zondag 19 maart is verplicht voor iedereen. Alleen wie doodziek is, heeft een goede reden er niet te zijn. We hebben nog 5 repetities, ook hier geldt alleen ziekte om afwezig te zijn. Als niet iedereen hierop aanwezig is, komen er nog extra repetities bij.

Omwille van de examens in maart, ruilen we de eucharistieviering van zondag 19 maart met deze van 12 maart. Op die manier kan iedereen er in de namiddag bij zijn. Voor de kinderen met examens, vraag ik alleen aanwezig te zijn tijdens het inzingen en optreden zelf (een klein uurtje).

Alvast bedankt voor jullie fantastische medewerking. We willen er samen weer een spetterend optreden van maken.

Katrien