OP nieuwsbrief 2017-01-09 - concert 20 januari 2017


Beste orgelpijpje en ouders,

Een dikke bravo voor de weinige kinderen die bij het sterzingen aanwezig waren dit jaar! Het was ijskoud en superglad, velen haakten af, maar de allerdappersten hebben samen met een piepklein groepje van de scouts toch nog meer dan €400 bij elkaar gezongen. Ook in de viering hebben jullie echt goed gezongen. Dank je wel allemaal!

Volgende week vrijdag hebben we ons jaarlijks benefietconcert in de kapel van het HHH. De opbrengst gaat dit jaar naar het project ‘Blik op Afrika’ van de zusters van de school en naar de lagere school van Woudlucht.

Het concert begint om 20.00 uur, maar wij beginnen te repeteren in de kapel om 18.00 uur. De gewone repetitie om 16.00 uur valt uiteraard weg. Zorg dat je goed gegeten hebt thuis, er zijn geen broodjes voorzien. Je mag nog iets kleins om te eten meebrengen, maar veel tijd om te eten zal er niet zijn. (We repeteren ook nog met alle koren samen.) Breng zeker ook een flesje water mee!

Als uniform dragen we de uniformrok (meisjes) of -broek (jongens), korte witte sokken (lagere school), lange zwarte kousenbroek (middelbaar), lage donkere schoenen en de gekleurde koor-t-shirt.

Wie nog geen t-shirt gekregen heeft, laat dit zeker weten.

De kaarten voor het concert kun je vrijdag op de repetitie kopen: €10 voor een volwassene, €5 voor jongeren tot 18 jaar, kinderen tot 12 jaar gratis. Dit is de enige kans, vergeet het niet!

Extra reclame maken mag zeker nog altijd! Breng zoveel mogelijk volk mee, we willen graag een volle kapel.

Tot vrijdag,

Katrien


Alle info ivm de concertreis Tsjechië 2017 + INSCHRIJVEN op http://orgelpijpjes.be/nieuws/posts/koorreis-2017-jiricna-tjsechie/