OP nieuwsbrief 2017-01-24 - BRAVO


BRAVO voor het concert van verleden vrijdag! Jullie waren weer eens schitterend. Het is echt niet moeilijk om als dirigent fier te zijn als jullie altijd zo goed zingen. De koorklank zit al zeer goed. Op de afwerking van sommige stukken zullen we wel nog hard moeten werken om in orde te zijn voor het provinciaal tornooi. Daar komt het er echt op aan en dus is het superbelangrijk dat iedereen altijd aanwezig is op alle repetities. Ook op vrije dagen en in de vakanties wordt er gerepeteerd. We kunnen geen enkele repetitie meer half repeteren. Feestjes zijn absoluut geen geldige reden om afwezig te zijn.

De uniformen kunnen ook nog beter in orde zijn. Waarschijnlijk is er een communicatiefout gebeurd waardoor sommigen de witte bloes aan hadden en anderen de t-shirt. Dat is niet zo’n drama.

Wel erger is dat niet iedereen geruild had op de momenten waarop dit georganiseerd werd. Je kan echt niet de dag zelf komen zeggen dat je uniform te klein is. Er waren ook jongens die de uniformbroek niet aan hadden, maar een eigen lange broek. Dit is niet nodig, je kreeg allemaal een uniformbroek. Enkele kinderen hadden de koor-t-shirt niet aan omdat ze hem kwijt zijn. Dit kan helemaal niet! Voor de kleinste meisjes worden nog extra rokjes gemaakt.

Tenslotte vragen we voor iedereen lage donkere schoenen te dragen en voor de lagere school korte witte sokjes. Dank aan de ouders om dit in orde te brengen.

Programma voorjaar:

Dank je wel voor jullie fantastische inzet. Allemaal samen maken we er weer een sterk voorjaar van.

Katrien


Alle info ivm de concertreis Tsjechië 2017 + INSCHRIJVEN op http://orgelpijpjes.be/nieuws/posts/koorreis-2017-jiricna-tjsechie/