OP nieuwsbrief 2016-03-13 - Opvang South Cape Children’s Choir


Beste orgelpijpje en ouders,

Na een drukke maand april en ons jury-optreden in Neerpelt, verwelkomen we op dinsdagavond 3 mei 2016 het South Cape Children’s Choir uit Zuid-Afrika. Het is een jeugdkoor met jongeren van 12 tot 18 jaar, ze spreken Afrikaans en Engels. Ga gerust eens op hun website kijken (http://www.sccchoir.co.za/). Hun niveau is fantastisch!

Hoe zien deze dagen er uit?

Dinsdag 3 mei

Om 17.00 uur eten we samen een warme maaltijd in zaal Pakenhof en is er tijd om elkaar te leren kennen. Dan volgt er een korte repetitie in de kerk en om 20.00 uur geven we samen een concert (niet te lang, want de volgende dag hebben jullie wel school). Na het concert gaan de jongeren uit Zuid-Afrika mee met het gastgezin.

Woensdag 4 mei

In de voormiddag bezoeken ze Leuven, ’s middags eten ze in de Alma en in de namiddag zouden we graag samen nog een kort straatoptreden geven. Dit staat nog niet helemaal vast omdat dit nog aangevraagd moet worden. Wie zijn gasten nog even wil terug wil zien, kan dit zeker nog regelen.

Om 15.30 uur vertrekken ze terug naar Overpelt om daar ’s avonds nog een concert te zingen. Ook daar kan je hen nog eens gaan beluisteren.

Voorlopig hebben we volgende gastgezinnen genoteerd (kan iedereen die zich al opgegeven had even controleren of ze er bij staan?): Scherpereel (2), Minten (4), De Munck (2), Maddens (4), Fontaine (2), De Keyser opa en oma (2), Feyaerts (4), Broos Wilsele (2), Arts (2), Ferket (2)

Ze komen met ongeveer 70 personen dus hebben we nog minstens 22 gezinnen nodig.

Praktisch is het alleen opvang na het concert tot en met het ontbijt van de volgende morgen en hen dan naar het nog te bepalen punt brengen op woensdagmorgen.

We hopen op een snelle reactie van zoveel mogelijk gezinnen (opinfo@orgelpijpjes.be). Je mag ze ook onderbrengen bij oma’s en opa’s, buren, vrienden. Vraag gerust rond.

Hartelijk dank voor jullie medewerking aan dit project,

Tot vrijdag,

Katrien


Denk ook aan je medische fiche voor Watou!

Nu zondag 13/3 zingen we de tweede voorbereidende viering voor de Eerste Communie.