OP nieuwsbrief 2015-11-10 - spaghetti-dag 21-11-2015


 

Nieuwsbrief 2015-11-10

spaghetti-dag 21-11-2015


Beste orgelpijpjes, ouders en sympathisanten

Op zaterdag 21 november zijn we toe aan de vijftiende editie van onze onvergelijkbare spaghetti-avond. Nieuw vanaf vorig jaar is dat je ook 's middags bij ons terecht kan om spaghetti te eten! Wij verwachten graag alle orgelpijpjes, familie, vrienden, kennissen en sympathisanten. Kortom, al wie het koor een warm hart toedraagt, is tussen 12.00 uur en 13.30 uur of vanaf 17.00 uur van harte welkom in zaal Pakenhof (zaal naast de kerk van O.L.V.-Troost).

Programma

Mogen we u vragen zo snel mogelijk in te schrijven via onze website (www.orgelpijpjes.be) en dit ten allerlaatste op 18 november a.s. Betalen doe je die avond zelf aan de kassa (enkel cash).

Uiteraard zijn we voor de spaghetti-dag ook op zoek naar helpende handen: niet enkel hulp voor in de zaal of de keuken, maar ook voor het klaarzetten en het opruimen van de zaal of om dessert te maken. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via onze website via het inschrijvingsformulier (www.orgelpijpjes.be). Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Katrien en het voltallige bestuur van De Orgelpijpjes


Inschrijven / bestellen en helpende handen kan via onze website

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar familie, vrienden en kennissen.


Een foutje gevonden?  Laat het ons weten!

Ken je oud leden of sympathisanten? Via aangepaste nieuwsbrieven blijven ze op de hoogte van onze activiteiten.

Contact


Email: info@orgelpijpjes.be

Website: www.orgelpijpjes.be