OP nieuwsbrief 2015-10-25 - kerkentocht en overnachting


 

Nieuwsbrief 2015-10-25

kerkentocht en overnachting


Beste orgelpijpjes en ouders,

1 Aanwezigheden

Omdat er veel nieuwe leden zijn, wil ik even het volgende herhalen: op schoolvrije vrijdagen gaat de repetitie van ‘De Orgelpijpjes’ altijd door of nog de repetitie van het koor valt nooit weg. Als er per uitzondering eens geen repetitie is, worden jullie daar steeds van op de hoogte gebracht. Verleden vrijdag was er voor één van de scholen vrijaf, waardoor er minder dan de helft van de koorleden op de repetitie aanwezig waren. Voor de jongste groep (kleuters, 1ste en 2de leerjaar) was Lieve speciaal van Brussel gekomen en er was niemand!! Dit is bijzonder vervelend. Bovendien waren slechts 3 kinderen van de 72 verontschuldigd!).

Verwittigen kan je altijd via de website, rechtstreeks naar mijn persoonlijk mailadres of op mijn gsm. In principe is alleen ziekte een geldige reden om afwezig te zijn. Je moet begrijpen dat het onmogelijk is het niveau van het koor te behouden als er kinderen zijn die per maand steevast 1 of meer keer afwezig zijn.

Een dikke bravo voor iedereen die er vrijdag wel was natuurlijk!

2 Herfstvakantie

3 Kerkentocht met overnachting

Zoals eerder aangekondigd gaan we op zaterdag 7 november samen op wandel-zing-tocht, met daarna een overnachting voor de orgelpijpjes zelf. Hieronder vind je alle informatie.

Onze kerkentocht trekt dit jaar even de taalgrens over waar we in het prachtige landschap ten zuiden van Meerdaalwoud een tocht van een twaalftal kilometer uitstippelden. De wandeling gaat bijna uitsluitend over veld- en boswegen (niet geschikt voor kinderwagens). Het tempo ligt zeker niet te hoog en er zijn voldoende pauzes zodat ook de kleinste stappertjes mee kunnen.

Iedereen welkom : Orgelpijpjes (nieuw, oud en in spe, Organum), broers, zussen, vrienden, ouders en sympathisanten …

Programma Kerkentocht

Je leest het goed: we zingen niet in de kerk van Pécrot en Nethen zoals oorspronkelijk gepland was omdat de pastoor de kerk niet kan /wil opendoen.

Praktische wenken voor de tocht zelf

Vervolg voor de Orgelpijpjes

Nadat we afscheid hebben genomen van de rest van de stappers, brengen we onze bagage alvast naar onze kamer en dekken onze bedden. We zingen nog even verder en daarna smullen we van een heerlijke maaltijd die onze kookploeg op tafel zal toveren. Na de afwas is het tijd voor een heus avondspel!

Zondagmorgen smeren we -na het ontbijt- onze stem nog een keer in een repetitie, daarna krijgen we een 11uurtje en is het tijd om alles op te ruimen en weer naar huis te gaan.

Praktisch

  1. Zaklamp
  2. Pantoffels (verplicht)
  3. Slaapzak
  4. Onderlaken
  5. Pyjama
  6. Toiletgerief
  7. Propere kleren voor zondag

Wij maken er een superfijn weekend van en kijken er alvast naar uit!

Katrien en de begeleiders


Een foutje gevonden?  Laat het ons weten!

Ken je oud leden of sympathisanten? Via aangepaste nieuwsbrieven blijven ze op de hoogte van onze activiteiten.

Contact


Email: info@orgelpijpjes.be

Website: www.orgelpijpjes.be