OP nieuwsbrief 2015-07-30 - Italië reis


 

Nieuwsbrief 2015-07-30

Italië reis


Beste pijpje en ouders

Nog eventjes en we vertekken naar Italie!

Maar niet voor we nog wat praktische dingen op een rij zetten:

Donderdag 13 augustus vertrekken we in alle vroegte, we verzamelen om 4.30 uur aan de kerk van O.L.V.-Troost en zijn weg zodra onze bagage allemaal in de bus zit. We weten dat dit ontzettend vroeg is, maar we hebben dan ook een lange reis voor de boeg, daarom durven we te vragen dat iedereen daar stipt om 4.30 uur is!

We verwachten op vrijdag 21 augustus terug te zijn omstreeks 21.00 uur. Moesten we hier ver vanaf wijken dan laten we jullie dat uiteraard horen. We zullen dit proberen te doen via onze website: http://www.orgelpijpjes.be/inthepicture/italie-reis/

We logeren in "Gran Baita" in het gehucht Vouèces-Dessous te Ollomont (meer info: http://www.gran-baita.it)

In uiterste nood zijn we natuurlijk te bereiken op gsm nummers van enkele begeleiders: Katrien (gsm zie Italie-blog), Lieve (gsm zie Italie-blog) of Jack (gsm zie Italie-blog)

Als bijlage zit de laatste versie van de bagage lijst, bekijk deze nog goed want er zijn nog wat veranderingen met de vorige versie:

Ondertussen kreeg je -als alles goed ging- een mailtje i.v.m onze blog als we in Italie zijn. We zullen daar elke avond iets nieuws en (afhankelijk van de wifi) misschien zelfs wat foto's op plaatsen. Heb je geen login gekregen, stuur dan een mailtje naar info@orgelpijpjes.be

Tenslotte word je (kind) makkelijk reisziek, zorg dan aub zelf voor de medicatie! Neem deze donderdagochtend voor vertrek reeds in en bezorg er een aantal (we reizen door de bergen dus voorzie er toch een vijftal) donderdagmorgen aan onze persoonlijke verpleegster Elke!

We maken er een fijne reis van!

groeten

Katrien en de reisbegeleiding


Een foutje gevonden?  Laat het ons weten!

Ken je oud leden of sympathisanten? Via aangepaste nieuwsbrieven blijven ze op de hoogte van onze activiteiten.

Contact


Email: info@orgelpijpjes.be

Website: www.orgelpijpjes.be