Orgelpijpjes


OP Nieuwsflits 2020-06-26 - heropstart

Beste orgelpijpje en ouders,

Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om de repetities te laten doorgaan, we weten nog niet onder welke voorwaarde dit zal zijn. Dit bericht krijgen jullie volgende week nog.

Tijdens de vakantie zijn er geen repetities apart voor de orgelijntjes, maar zoals altijd mogen ze zeker aansluiten bij de repetities van de orgelpijpjes. Voorlopig zingen we nog geen zondagsvieringen. Zeker in juli vallen deze weg. Volgende week krijgen jullie de data waarop we zullen repeteren.

De repetitie van de komende vrijdag (26 juni) die voorzien was voor de kinderen van het middelbaar zou ik ook al willen laten doorgaan, maar niet in de kerk. Het wordt mooi weer, dus we kunnen buiten zitten. Ook maken we het iets korter dan gewoonlijk, ik wil jullie vooral graag zien om even te brainstormen over volgend schooljaar.

We spreken af om 16.15 uur aan de zijkant van de kerk ter hoogte van de poort en de ingang van het kelderke. Houd je aan de afstandsregel van 1,5 m en breng zeker een drinkbus met water mee. We sluiten af rond half 6. Ik kijk er enorm naar uit jullie allemaal terug te zien.

Groetjes,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.