Orgelpijpjes


OP Nieuwsbrief 2020-01-13 - Organisatie feestjaar 2020

Dag allemaal,

Zoals jullie natuurlijk al lang weten, bestaan we dit jaar 60 jaar. Dit is ouder dan iedereen die elke week op de repetitie is. Toch gaan we dit vieren!

Zondag 19 januari

Zondag 19 januari starten we met een dankviering voor iedereen die ooit meegezongen of meegewerkt heeft. Tegelijkertijd dragen we deze eucharistieviering op aan Guido Konings (papa van Katrien) onze ere-dirigent, die van 1967 tot 2002 het koor dirigeerde. Daarom mogen ook oud-leden nog een keer meezingen.

  • We verzamelen om 09.30 uur om in te zingen. De viering begint om 10.00 uur.
  • Uniform met wit hemd, koorbroek of -rok, witte sokken, donkere lage schoenen.

Na de viering heffen we het glas in zaal Pakenhof! Iedereen is welkom!

Zaterdag 24 oktober

Het grote feest is op zaterdag 24 oktober. We gaan zingen, musiceren, pannenkoeken en spaghetti eten en nog veel meer! Houd deze dag zeker al vrij. Hiervoor zijn we ook al een beetje aan het werk. We willen een reuzentombola organiseren. Daarvoor hebben we veel prijzen nodig. Deze mogen altijd afgegeven worden aan Katrien op de repetitie of naar Bernadette gebracht worden (Naamsesteenweg 325 te Heverlee).

We blikken ook even terug op 2019

Alle foto’s, filmpjes, de powerpoint van de reis naar Duitsland vinden jullie terug in de ledenzone van onze website www.orgelpijpjes.be . Ook foto’s van de spaghetti-avond en video van de orffgroep staan hier.

Inloggen in de ledenzone doe je met je email-adres en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten dan kan je een nieuwe instellen via de link 'Wachtwoord vergeten'. Heb je nog andere vragen i.v.m. de ledenzone stuur dan een bericht naar info@orgelpijpjes.be

Op de spaghetti-avond is er een houten plank achtergebleven. Deze wordt goed bewaard door Bernadette, maar misschien mist iemand deze wel in de keuken en dat zou jammer zijn.

Tot vrijdag op de repetitie en dan zeker tot zondag om feest te vieren!

Groetjes,

Katrien en het hele bestuurOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.