Orgelpijpjes


OP Nieuwsbrief 2020-01-12 - Inschrijving repetitiedagen Cadzand

Beste orgelpijpje en ouders,

Dit jaar gaan we in de tweede week van de paasvakantie opnieuw naar Cadzand om ons supergoed voor te bereiden voor het Europees Muziekfestival voor de Jeugd te Neerpelt. Vermits dit om een voorbereiding van een belangrijke wedstrijd gaat, verwachten we dat iedereen vanaf het tweede leerjaar hier dan ook aan deelneemt. Het is niet zo dat we een reserveploeg hebben waaruit we extra zangers kunnen halen. Iedereen is belangrijk en draagt zijn steentje bij om aan een mooie koorklank te kunnen werken. Naast het zingen is het ook een belangrijke activiteit om elkaar beter te leren kennen, te spelen, te rusten, te genieten, … een hechte groep te worden. We maken er samen uiteraard weer een fantastische vierdaagse van!

De repetities blijven de volgende maanden natuurlijk ook een absolute must. We verwachten iedereen elke vrijdag, ook tijdens de vakanties of op vrije schooldagen.

We vertrekken op dinsdag 14/04/20 en komen terug op vrijdag 17/04/20 aan de kerk van O.L.V. van Troost. In de loop van de maand maart krijgen jullie volgende informatie: exacte vertrek- en aankomsturen, medische fiche om in te vullen en bagagelijst, maar wie graag ons logement al eens gaat bekijken, kan terecht op www.cadzandie.be .

De kostprijs bedraagt €130. Dit is de prijs die wij aan het verblijf betalen. De busreis heen en terug wordt door de koorkas gedragen.

We vragen jullie via de website in te schrijven vóór 31 januari 2020 en dan ook dadelijk deze som te betalen.

Voor de kinderen die geen paasexamens gehad hebben en graag voor school willen werken, zullen we studeermomenten voorzien onder toezicht. Laat dit dan zeker tijdig vooraf weten aan Katrien. Wie elke dag zijn muziekinstrument wil beoefenen, vraagt dit ook op tijd. Zo kunnen we de dagen goed vooraf plannen. Muziekinstrumenten worden meegenomen op eigen risico, maar kunnen wel steeds in een afgesloten ruimte blijven. Het koor heeft hier geen extra verzekering voor.

Inschrijven voor deze repetitiedagen doe je dus in 2 stappen:

  1. Je gaat naar de website www.orgelpijpjes.be en schrijft je digitaal in. Er is een formulier beschikbaar.
  2. De betaling van € 130 doe je vóór 31/01/20 op rekeningnummer BE44 4220 0808 8145 op naam van De Orgelpijpjes VZW, Pompstraat 5, 3012 Wilsele met als vermelding de naam van je kind(eren) en Cadzand 2020.

We zien elkaar alvast allemaal terug op zondag 19 januari bij de opening van ons feestjaar. Wie wil kan dan ook nog allerlei extra informatie krijgen. Spreek gerust Katrien of iemand van het bestuur aan.

Tot vrijdag of zondag,

Katrien en het hele bestuurOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.