Orgelpijpjes


OP Nieuwsbrief 2019-12-04 - planning december en kerstvakantie

Dag allemaal,

Nu we naar Kerstmis toe gaan, zetten we even alles op een rijtje.

Tijdens de repetities van 13 en 20 december werken we aan de kerstliederen maar ook aan het plichtwerk van Neerpelt. Ze stuurden het ons dit jaar al eerder op omdat het echt wel moeilijk is. Graag iedereen op post dus!

De orgelijntjes van het eerste leerjaar die dit zien zitten, mogen tijdens deze 2 repetities eens bij de groten proberen. Zij blijven dan ook op de repetitie tot 18.00 uur. Wie dit liever nog niet doet, komt gewoon naar de orgelijntjesrepetitie tot 17.45 uur. Gelieve dit goed met je kind af te spreken vooraf.

Tijdens de kerstvakantie is er geen repetitie voor de orgelijntjes. We repeteren wel op 27/12/19 en 3/1/20 met de groten. Tijdens deze repetities pakken we het moeilijkste deel van het plichtwerk aan per stem. We komen dus met 3 dirigenten naar de repetitie! Wat een luxe. Iedereen die niet in het buitenland zit, wordt op deze repetities verwacht.

Op kerstdag zingen we de gezinsviering van Kerstmis om 10.00 uur in de kerk. We zingen in om 9.30 uur. Uniform met wit hemd. Wie nog geen wit hemd heeft, neemt contact op met Bernadette Nullens - Martens via info@orgelpijpjes.be De orgelijntjes dragen hun koor-t-shirt. Wie een hoodie heeft, mag deze boven het hemd dragen.

Op 4 januari nemen we samen met de scouts en de kinderen van de catechese deel aan het sterzingen van de parochie. We komen samen om 14.30 uur in zaal Pakenhof voor de uitleg en vertrekken dan in kleine groepjes. Na het zingen krijgen we warme chocolademelk in de zaal en om 18.00 uur verzorgen we de eucharistieviering. Je mag als koning verkleed komen.

Op zondagvoormiddag 19 januari trappen we het feestjaar af met dankviering en receptie. Meer info volgt later.

Alvast veel succes met de examens en tot vrijdag,

KatrienOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.