Orgelpijpjes


OP Nieuwsbrief 2019-09-25 - september 2019

Beste orgelpijpje en ouders,

Met de start van het nieuwe schooljaar is ook het koorjaar weer goed op gang gekomen.

Tijd dus om aan het lidgeld te denken:

Allereerst willen we graag de ouders bedanken die dit al in orde gebracht hebben. Aan de anderen vragen we vóór 1 november 2019 de som van €35 per kind te storten op het rekeningnummer BE44 4220 0808 8145 van De Orgelpijpjes VZW, met de vermelding van de naam (familienaam en voornaam) van je kind(eren).

Vanaf 1 november vragen we €45 te betalen. Op die manier hopen we van iedereen tijdig het lidgeld te kunnen ontvangen. Hartelijk dank!

Op dinsdagavond 8 oktober 2019 ontvangen we graag om 20.00 uur alle ouders voor de info-avond in het kelderke onder de zaal Pakenhof. Het zou fijn zijn jullie daar zo talrijk mogelijk aanwezig te zien. Zeker voor nieuwe ouders, willen we graag een warme oproep doen. We leggen de werking van het koor uit, lichten de accenten voor dit jaar toe en al je vragen worden die avond beantwoord. Bovendien sluiten we af met een glaasje, een hapje en een gezellige babbel. Waarom zou je nog thuisblijven?


Schrijf je nu in voor de info-avond van dinsdag 8 oktober


Volgende activiteiten:

  • Zaterdag 16 november 2019, spaghetti-avond
  • 19 januari 2020, opening feestjaar met een dankviering (en receptie) voor 60 jaar orgelpijpjes!
  • 14 tot 17 april 2020, repetitiedagen (verplicht) in Cadzand voor iedereen vanaf het tweede leerjaar. Meer info volgt in januari, maar zet het zeker al op de kalender.
  • 1, 2 of 3 mei, EMJ Neerpelt: iedereen vanaf het tweede leerjaar.
  • 5 tot 9 juli 2020, WCG (World Choir Games): we zijn ingeschreven! De betaling hiervoor zal later in het jaar opgevraagd worden.

Alvast bedankt voor jullie steun en medewerking,

Katrien en het hele bestuurOrgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.