Repetitiedagen te Cadzand april 2018

Als voorbereiding op het EMJ 2018 (Europees Muziekfestival voor de Jeugd) te Neerpelt hebben we onze gebruikelijke repetitedagen. Dit jaar gaan die door van dinsdagmorgen 03-04-2018 tot en met vrijdagnamiddag 06-04-2018 in Cadzand op het domein Cadzandiƫ, www.cadzandie.be .

Naast het wekelijks bijwonen van de repetities, is ook deze vierdaagse een must voor alle kinderen vanaf het tweede leerjaar (nog niet voor de Orgelijntjes). Enkel op deze manier zijn we goed voorbereid om aan dit Europees muziekfestival deel te nemen.

Waar gaan we naartoe?

www.Cadzandiƫ.be
Vierhonderdpolderdijk 10, 4506 HL CADZAND, Nederland

Wanneer?

Dinsdag 3 april 2018: verzamelen aan de kerk om 8.30 uur, de bus vertrekt om 9.00 uur.

Vrijdag 6 april 2018: rond 17.30 uur komen we terug aan de kerk aan.

Prijs?

Vele onder jullie hebben al betaald, toch willen we beleefd vragen om nog even na te kijken of dit voor jou al in orde is. Indien niet, graag zo snel mogelijk 120 euro storten op rekeningnummer BE 44 4220 0808 8145, met vermelding van de naam van kind(eren) en Cadzand.

Medische fiche

Ook deze is reeds terug bezorgd van velen onder jullie maar toch ook nog niet van iedereen. Dus graag de laatste fiches meebrengen naar de repetitie van vrijdag van 23 maart of per mail naar info@orgelpijpjes.be

Bagagelijst

Vrijdag op de repetitie krijg je hier een kopie van. Ook als bijlage bij deze nieuwsbrief kan je de bagagelijst vinden.

Wie zijn instrument wil oefenen of voor school wil werken, brengt uiteraard zelf alles mee wat daarvoor nodig is.

 •          *  
 •          *  

 • Next World Choir Games 2020 - Gent / Antwerpen

  Orgelpijpjes
  Orgelpijpjes  Email:

  Gekoppeld aan mailinglist:

  Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.