Orgelpijpjes  -  zaterdagNAMIDDAG

Het jubileumfeest van de Orgelpijpjes gaat door op zaterdag 23-10-2021 om 14.00 uur.   We kijken er naar uit om ouders, familie en vrienden te ontmoeten bij een hapje en een drankje.  Lees vlug verder voor alle info en ... om je in te schrijven.

Inschrijven kan van 1 september tot 10 oktober


De Orgelpijpjes bestaan 60 jaar (ondertussen 61 jaar) en dat vieren we op 23 oktober 2021 in het Don Bosco Centrum van Kessel-Lo (Ortolanenstraat 6, 3010 Kessel-Lo). Gezien de huidige omstandigheden hebben we besloten het feest op te splitsen in een namiddagshift voor de huidige leden en een avondshift voor de oud-leden.

We nodigen jou dan ook van harte uit voor een gezellige namiddag met optreden van Orgelpijpjes en podium-acts . We starten om 14.00 uur waar je tot 16.30 uur kan genieten van taart en drank.

Breng gerust familie, vrienden en sympathisanten mee, maar zorg er wel voor dat iedereen ingeschreven is (inclusief de meezingende Orgelpijpjes). Dat kan van 1 september tot 10 oktober op www.orgelpijpjes.be.

De corona-maatregelen van dat moment zullen gerespecteerd worden. We zouden wel willen vragen dat iedereen een mondmasker meebrengt.

Concreet:

  • wat? Feestje met lekkers
  • wanneer? 23 oktober 2021 om 14.00 uur
  • waar? Don Bosco Centrum, Ortolanenstraat 6, Kessel-Lo
  • hoe? Inschrijven via www.orgelpijpjes.be en bij voorkeur met de fiets komen

Muzikale groeten,

Katrien, Geertrui, Lieve en het feestcomité


Inschrijvingsformulier


Orgelpijpjes
OrgelpijpjesEmail:

Gekoppeld aan mailinglist:

Deze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen.Alle info hierover vind je in ons Privacy- en cookiebeleid.